Hoe gaat het met Droom Art

1 Mei bestaat “Droom art by Danielle” een half jaar jehhhh

Er is achter de schermen een hoop gebeurt en in ontwikkeling dat moet groeien en gaat allemaal niet op 1 dag met een gezin, dieren en werk. Ook moet het zich allemaal een beetje vormgeven tot iets waar ik achter sta en wat voor mij de bedoeling is wat ik met “Droom art” wil.

Er is onder andere door mijn zoon Cees hard gewerkt aan een mooie kleurige website met webwinkel.

Dat kost tijd ook voor hem tussen het studeren door aan de TU Delft, hij is nog niet helemaal klaar moet nog het een en ander in gebeuren maar ik ben er nu al super trots op!

Me visite kaartje is prachtig geworden dankzij Nicky Duin van Nikitis Ontwerpbureau, helemaal wat ik wil uitstralen en waar “Droom art” voor mij voor bedoeld is (Creativiteit, post, iets waar je blij van wordt)

Er zit een klein kaartje bij met doorschijnend envelopje om te versturen naar iemand gewoon omdat je aan iemand denkt of omdat iemand even een steuntje in de rug nodig heeft een klein gebaar wat niet veel kost maar zo veel geeft!

Lief zijn voor jezelf en anderen geeft zoveel energie.

Creatieve workshops geven en mooie dingen ontwikkelen.

Bezig met het ontwikkelen van mooie ansichtkaarten en leuke schriftjes waar je fijn al je ideeën en notities in kan schrijven ook te gebruiken als bullet/journal.

Leuke cadeautjes voor jezelf of om cadeau te doen.

Prachtige dingen fair trade hand gemaakt uit India, Nepal en Tibet en geur artikelen onmisbaar bij mij in huis wil ik graag met jullie delen via Droom art.

Ben altijd gek op (leuke) post geweest.

Als kind had ik al menige penvriendinnen vanuit bladen zoals de penny daar stond dan een oproep in geweldig vond ik dat ook de postzegels waren mijn favoriet.

Later werd dat snailmail (slakkenpost) en stuurden ik creatieve goodies met anderen creatievelingen.

Vind jij het ook leuk om 1 X per maand post te ontvangen en te sturen?

Dan kan je je aanmelden en als er genoeg aanmeldingen zijn komt er een besloten Facebook pagina waar je je adres in kan delen en 1 keer per maand iemand of meerdere een kaart te sturen.

Hoe leuk is het om zomaar post te krijgen van iemand die je helemaal niet kent.

Ja ik wordt daar helemaal blij van!

Vind je dat ook leuk niks verplicht stuur dan een mail met je Naam en adres gegevens naar info@droomart.com en zet ik je op een lijst die ik dan met jullie deel en wat je leuk vind ( kleur, dieren, dingen maakt niet uit kan iemand daar rekening mee houden) hoeft natuurlijk niet.

Lieve groetjes Danielle X