Over mij

Mijn naam is Danielle van Wanrooy. Zolang ik mij kan herinneren ben ik creatief bezig met van alles en nog wat. Ik werd daarin als kind erg gestimuleerd door mijn creatieve moeder; ze was mijn grootste fan! Ze was altijd trots op mij en alles wat ik maakte vond ze mooi, daardoor groeide mijn zelfvertrouwen en probeerde ik van alles uit.

portfolio
Eindproject – tentoonstelling van de opleiding Textile Art & Art Quilts 2013 – 2018

Voor mij is het maken van kunst een uitlaatklep, waarin ik mijn emotie kwijt kan en mij helemaal vrij voel. Jarenlang heb ik workshops gevolgd o.a. van stempelen, scrapbooking, mixed media en een twee jaar durende kunstopleiding Textile Art & Art Quilts bij Diy Textile school in Amsterdam gevolgd.

Door mijn opleiding ben ik nog vrijer geworden en heb ik mijn eigen stijl/handschrift ontwikkeld. Ik werk puur vanuit mijn gevoel, mijn werk is divers en speels. Ik hou van verschillende technieken zoals verf, stof, papier en vooral kleuren zijn voor mij belangrijk. Ik raak geïnspireerd door mensen en dieren. Ook door dingen, die ik zie en zelf meemaak in mijn leven, bijvoorbeeld tijdens vakanties en in de natuur.