Zielsrouteplanner

De fluistering van jouw ziel brengt je naar huis

De Zielsrouteplanner is een ondersteunde tool op jouw unieke levenspad.

Voor deze Zielsrouteplanner heeft Gerda Duin 55 kompassen geschreven, dit in afstemming met haar intuïtie en heldervoelendheid. Daniëlle van Wanrooy heeft de Art verzorgd voor de  55 zielscode kaarten. Zij is beeldend kunstenares en heeft verschillende technieken gebruikt en deze kunstwerken zijn intuïtief tot stand gekomen. De Zielsrouteplanner is een tool die jou op een diepe energetische laag kan raken en een positieve beweging in gang zet. Dit zal zich eerst uiten binnenin jou en later zal je merken dat dit ook in jouw buitenwereld doorwerkt.

Wanneer jij besluit jezelf een Zielsrouteplanner cadeau te doen ontvang je een exclusief kaartendeck, welke bestaat uit het Zielsrouteplanner script (een boek met 248 pagina’s) en 55 creatieve zielscodekaarten, beide verpakt in een mooi vormgegeven doos. In het script vind je een complete beschrijving van de 55 zielskompassen met een voorwoord en een nawoord van Gerda. In de inleiding tref je uitgebreide informatie aan over de verschillende mogelijkheden van ‘leven en werken’ met de Zielsrouteplanner. Je hebt hier te maken met een leefstijlconcept, een wijze om bewuster in het leven te staan en een krachtige verbinding te ervaren met jezelf en jouw zielspad. Daarnaast krijg je nog een drietal  kaartleggingen aangereikt die kunt toepassen bij  specifieke thema’s. Om het geheel compleet te maken ontvang je twee mp4 bestanden, de eerste is bedoeld als nadere kennismaking met de Zielsrouteplanner en de tweede betreft een passende inwijdingsmeditatie.

Ter bekrachtiging ontvang je een combinatie van 55 coachoefeningen en/of rituelen, die zorgdragen voor een verdieping en het integreren van de zielskompassen. Zo kun je iedere keer wanneer je een nieuwe zielscode kaart hebt getrokken de verdieping in en jouw (spirituele) bewustzijn meer vergroten. De 55 rituelen zijn waardevolle inwijdingen op jouw unieke zielspad. 

Je kunt op elk gewenst moment starten met de Zielsrouteplanner. Jij bepaalt zelf wanneer je toe bent aan een volgende stap, door het raadplegen  van een nieuwe zielscode kaart met de daarbij behorende boodschap van het zielskompas en het coachritueel.

De Zielsrouteplanner is met hart en ziel tot stand gekomen en bevat een hoge en zuivere energie.Vanaf het moment dat je gaat starten met jouw persoonlijke Zielsrouteplanner, zal je direct merken dat jij van binnenuit op een liefdevolle en krachtige wijze een positieve verandering gaat doormaken.

zielsrouteplanner kaartendeck

Extra:

Gerda en Daniëlle faciliteren in 2019 op Facebook de Zielsrouteplanner groep, deze is exclusief voor mensen die een Zielsrouteplannerkaartendeck aanschaffen. Wij zullen hier ondersteunende, creatieve en coach updates in plaatsen en deelnemers kunnen ervaringen delen met elkaar. Dit is een extra service en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Je kunt hier jou zielsrouteplanner bestellen.

Ik nodig je ook uit om dit filmpje over de Zielsrouteplanner te beluisteren. De muziek die je hoort draagt bij aan het openen van je hart.

Veel plezier en wij wensen je een mooie reis toe!

Daniëlle en Gerda